miercuri, 9 martie 2011

Biroul tau virtual!

Dupa cum stiti acuma cateva zile vam vorbit despre o noua infatisare a desktopului. Asa ca am decis ca azi sa va vorbesc despre o noua aranjare a desktopului sub forma de teancuri de dosare, harti, tablouri pe pereti si multe alte chesti 3D, danduva impresia ca sunteti la un birou virtual. Sub numele de BumpTop.


Cei de la Bump Tehnologies considera ca desktop-ul traditional si modalitatea de aranjare a obiectelor in spatiu sunt ineficiente, asa ca au creat o solutie. Aceasta poarta sub numele de BumpTop. Programul acesta functioneaza foarte asemanator cu un birou adevarat, premitand aranjarea documentelor in gramezi, aruncarea acestora pe suprafata biroului, si chiar lipirea post-it notes-urilor si a imaginilor pe “peretii 3d” ai spatiului de lucru. Vechiul desktop va fi in sfarsit innoit. Priviti aceasta prezentare si tot o data un tutorial de folosire a programului:







Desktop-ul de acum este nefunctional conform Bump Technologies. Interfata care forteaza utilizatorul sa foloseasca iconite de aceeasi dimensiune pe o suprafata plata si sa le organizeze in foldere special create pentru acest scop a ramas in picioare timp de 30 de ani. De aceea compania a creat BumpTop. Combinand utilitatea organizarii libere a documentelor oferita de un birou real cu vechiul desktop, BumTop reinventeaza “biroul virtual”.

Compatibil cu sistemele de operare:
  • Windows XP,Vista,7
  • Linux
  • Mac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu